Huawei Ascend D3 laat zich mogelijk voor het eerst zien


Er zijn plaatjes opgedoken van een nog onbekende Huawei-telefoon. Mogelijk gaat het hier om de Ascend D3 wat betekent dat Huawei een opvolger klaarstoomt voor de 5 inch grote D2. Iets wat op zich tijd werd; de D2 stamt uit januari 2013.

Het is dus niet ondenkbaar dat het toch om een ander toestel gaat. Maar laten we hem voor nu maar even de 'Ascend D3' noemen, de beoogde opvolger van de Ascend D2. Volgens de bron krijgt het model een octacore HiSilicon Kirin 920-processor mee met vier cores op 1,8 GHz en vier op 1,5 GHz. HiSilicon is een bedrijfsonderdeel van Huawei. Ook een Full HD-scherm ontbreekt niet.

Huawei Ascend D3

Maar toch wel het opvallends is z'n verschijning. Het lijkt dat de Ascend D3 geen schermrand heeft, alleen een kleine balk boven en onder het toestel. Hierdoor lijkt hij sterk op de witte BlackBerry Z10. Ook is er een gelijkenis met de HTC One. Waarschijnlijk is er wel een schermrand maar door een zwarte front plaat wordt die suggestie gewekt. De bron zegt dat de Huawei Ascend D3 volgende maand in China uitkomt. Als dat gebeurt houden wij voor je in de gaten of hij ook naar Nederland komt.

Bron: mydrivers.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel