HTC vergist zich; zet onaangekondigde U12+ te vroeg online


Het loopt al een poosje niet echt lekker bij HTC. Wat dan ook niet erg meehelpt is als de eigen medewerkers ook vrij domme vergissingen maken. Zoals nog onaangekondigde telefoons te vroeg online zetten. De HTC U12+ kreeg deze oneervolle behandeling.

Extra pijnlijk is dat deze pagina vermoedelijk el enige tijd online stond zonder dat iemand het opmerkte. Tekenend hoe HTC in populariteit afneemt. De U12+ moet pas woensdag 23 mei 2018 aangekondigd worden. De schade die HTC toebracht viel trouwens behoorlijk mee; het meeste was vooraf al uitgelekt. Dat maakt het er trouwens niet minder erg op. Of er door deze blunder ook medewerkers ontslagen worden ligt niet voor de hand; het persoonsbestand werd eerder al flink ingekrompen en onlangs nog nam Google een groot deel over. HTC kan dus alle handjes gebruiken.

HTC U12+ Ceramic Black
De HTC U12+ in Ceramic Black

De HTC U12+ kent dus geen enkele verrassing meer voor ons. Een 6 inch Android Oreo-toestel met Super LCD6-scherm met QHD+ resolutie. HTC doet niet aan scherminkepingen dus geen notch bij de U12 Plus. HTC brengt trouwens voor het eerst in jaren weer een toestel met dubbele hoofdcamera; ditmaal 12 en 16 megapixel. Er is een 3500 mAh grote batterij en er is gebruik gemaakt van de nieuwste Qualcomm-processor; de Snapdragon 845 op 2,6 GHz. Het werkgeheugen komt uit op een royale 6 GB en er lijken geheugenuitvoeringen van 64 en 128 GB te komen. De 64 GB uitvoering moet ongerekend zo'n 815 euro kosten. Het zou ons niet verbazen als de 128 GB uitvoering richting de 1000 euro gaat. Zoals eerder al bekend werd komen er 3 kleuruitvoeringen; Ceramic Black, blauw en rood.

(via)


Prijsvergelijker HTC U12+

Toon alle aanbiedingen van de HTC U12+


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel