Persafbeelding Motorola Moto E4 Plus en specs E4 lijken binnen


Van de week kondigde Lenovo al de Motorola Moto C-serie aan en nu lijken ook twee nieuwe E-modellen uitgebracht te worden. Nu de persafbeeldingen klaar zijn kan het niet meer lang duren voordat de E4 en E4 Plus officieel gemaakt worden.

We treffen onderstaande afbeelding aan op de website van WinFuture die in het verleden wel vaker met juiste informatie op de proppen kwam. Het weergegeven toestel is de nog onofficiële Motorola Moto E4 Plus die naast de E4 moet uitkomen. Beide toestellen zijn redelijk instap al zijn ze niet zo eenvoudig als de recentelijk geïntroduceerde C-serie. Verschil tussen de E4 en E4 Plus is het schermformaat en de batterijcapaciteit.

Motorola Moto E4 Plus

Zo kent de Moto E4 een 5 inch HD-scherm, 8 megapixel camera en 5 megapixel selfiecam en een 2.800 mAh batterij. De E4 Plus krijgt een groter 5,5 inch HD-scherm, 13 megapixel hoofdcamera en een veel grotere batterij met een capaciteit van 5.000 mAh. Het kan hiermee niet anders dan dat de E4 Plus over een royale accuduur beschikt. Beide toestellen delen ook specificaties. Zo draaien ze allebei Android 7.1 Nougat wat momenteel de meest recente versie is. Ook de aandrijving is hetzelfde; een MediaTek MT6737M-processor op maximaal 1,3 GHz. Qua opslag krijgen beide modellen 16 GB aan geheugen mee, het werkgeheugen zit bij de E4 op 2 GB en bij de E4+ op 3 GB. Prijzen weet de bron ook al te vermelden; 150 euro voor de reguliere E4 en 190 euro voor de Plus-uitvoering. Gelet op de continue stroom informatie verwachten we snel een officiële aankondiging. Houdt rekening met de kleuren goud en zwart.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel