HTC lanceert ‘Gold on Gold’-uitvoering van One M9 in Nederland


De Gold on Silver-uitvoering was hier al verkrijgbaar maar nu komt ook de volledig gouden versie van de HTC One M9 naar Nederland. Qua prijs zit deze nieuwe uitvoering min of meer op dezelfde prijs als andere kleuruitvoeringen.

749 euro voor een telefoon die niet erg veel af lijkt te wijken van z'n voorganger; wij vinden het veel geld. En dat is het ook maar dan krijg je wel een volledig gouden uitvoering van de One M9. Naast de kleuren 'Gold on Silver' en 'Gunmetal Grey' is dit de derde kleuruitvoering van het HTC-vlaggenschip.

HTC One M9 Gold on Gold

HTC heeft een exclusieve deal gesloten met zowel de Belcompany als Vodafone. Vanaf vandaag ligt de uitvoering daar exclusief in de winkels. Andere retailers krijgen het model pas over 4 weken. HTC heeft een bepaalde voorliefde voor goud. Ook de zilverkleurige uitvoering heeft een gouden randje. Een volledig grijze HTC One M9 is alleen in donkergrijs verkrijgbaar in de vorm van Gunmetal Grey. Het model wordt trouwens zeer lauw ontvangen door de schrijvende pers. Geen enkele review is lovend en vooral het gebrek aan verschillen met z'n voorganger en de matige camera-prestaties worden teleurstellend genoemd.


Prijsvergelijker HTC One M9

Toon alle aanbiedingen van de HTC One M9


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel