Microsoft test nieuwe Lumia van 4,7 inch groot


Microsoft heeft de RM-1127 in India geïmporteerd. Volgens de specificaties is dit een nog onbekende Lumia-telefoon met een beeldscherm van 4,7 inch groot. Onduidelijk is of het een high-end model is met Windows 10 Mobile.

Microsoft geeft een waarde op van slechts 71 Amerikaanse dollars waardoor niet het vermoeden ontstaat dat de RM-1127 een high-end vlaggenschip is. Nu kan hiermee ook de kale kosten bedoeld worden maar dan nog is het wat aan de lage kant. Microsoft werkt wel aan een tweetal high-end Lumia-telefoons maar dat lijkt dus niet deze RM-1127 te zijn. De laatste Windows Phones die het bedrijf aankondigde was de Lumia 640-familie bestaande uit verschillende modellen waaronder de Lumia 640 LTE.

Microsoft Lumia RM-1127
De RM-1127 is 4,7 inch groot en heeft één simkaartslot

Het toekomstige vlaggenschip-duo is vermoedelijk een 5,2 inch en 5,7 inch exemplaar met beiden een Quad HD-beeldscherm. De grotere phablet krijgt volgens de geruchten een octa-core processor terwijl de kleinere variant een hexa-core exemplaar krijgt. Mogelijk de Snapdragon 808 die we ook in de LG G4 aantreffen. Beiden krijgen volgens de berichten een 20 megapixel PureView-camera met een 5 megapixel selfiecamera. Verwacht deze telefoons onder het nieuwe Windows 10-besturingssysteem. Het ligt erg voor de hand dat deze RM-1127 dat ook doet.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel