High-end HTC One M9+ van plastic duikt op in China


HTC houdt er al een tijdje een merkwaardige strategie op na. Nieuwe vlaggenschepen verschillen nauwelijks van die van het jaar daarvoor en high-end telefoons zoals de One M9+ komen niet naar afzetmarkten waar er vraag naar is. Nu hebben we er weer één.

Want high-end telefoons helemaal van plastic maken? Het lijkt ons eerder dat mensen die geïnteresseerd zijn in dergelijke high-end telefoons, en daar ook geld voor neerleggen die juist niet van plastic willen hebben. Bovendien is juist HTC fervent voorvechter van metalen telefoons. En toch denkt het bedrijf dat mensen zitten te springen op een plastic variant van de One M9+. Mogelijk geldt ook hier; alleen in China verkrijgbaar.

HTC One M9ew

Want hetzelfde lot onderging de metalen One M9+ met z'n Quad HD-scherm en vingerafdrukscanner. Eigenschappen die ook deze opgedoken One M9ew heeft. Plus nog een 2,2 GHz octa-core processor. Wel verschillend is de afwezigheid van een Duo Camera achterop. Hier zit alleen een enkele 20 megapixel camera die dan wel weer vergezelt wordt door een dual LED-flitser zoals we ook op de One M9 zien. We wachten een officiële lancering nog even af maar verwacht niet dat HTC plannen heeft dit model naar Europa te brengen.

Bron: Tenaa.com.cn


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel