Internationale Sony Xperia Z4 mogelijk als Z3+ door het leven


Zelfs Sony lijkt in te zien dat de Xperia Z4 wel een heel magere update is van de huidige Xperia Z3 en overweegt nu de internationale variant maar Xperia Z3+ te noemen. Eerder nog bracht het wel de Z4 uit in thuisland Japan.

Tot nu toe dachten we altijd dat Sony een flinke update in gedachten had voor de Xperia Z3. Toen het bedrijf in Japan de Z4 aankondigde die nauwelijks verschilde was de verwarring compleet. Vooral toen het gerucht ging dat Sony voor een internationale lancering een aangepaste versie wou uitbrengen. Dat laatste lijkt te kloppen maar die gaat dan wel "Xperia Z3+" heten, zo is althans het gerucht van vandaag.

Xperia Z3 Plus

De naam dook op op Sony's eigen website. Die pagina is inmiddels offline gehaald, al is het de vraag welke conclusie je daaruit zou kunnen trekken. Een Xperia Z3+ lijkt trouwens meer recht te doen aan het toestel. De aangekondigde Xperia Z4 is namelijk op z'n processor en USB-poort vrijwel gelijk aan de Z3. Het gebruiken van een +-teken past trouwens ook helemaal in de telefoniemarkt. Apple gebruikt het in de iPhone 6 Plus en ook Honor heeft een 6+ uitgebracht. Een mogelijke datum om deze Xperia Z3+ uit te brengen hebben we nog niet. Al kijken we met meer enthousiasme uit naar wat daarna komt.

Via: Juggly.cn


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel