Microsoft Lumia 640 LTE


Microsoft Lumia 640 LTE
Microsoft Lumia 640 achterkant blauw
Beoordeling
Schrijf de allereerste beoordeling
Status
VerkrijgbaarBlauwWitZwart
Schermformaat
5 inch
Camera
8,0 megapixel

Pluspunten Microsoft Lumia 640 LTE

  • Relatief voordelige 4G-telefoon met behoorlijke specs
  • Behoorlijke 2.500 mAh grote batterij met lange accuduur
  • Eerste jaar met gratis Office 365-abonnement

Minpunten Microsoft Lumia 640 LTE

  • Achterkant is volledig van plastic

Prijsvergelijker Microsoft Lumia 640 LTE
  Prijs Incl. bezorging    
hollandsnieuwe € 20,00 € 0,00 - 500 MB   Tip
€ 0,00 € 135,00 - -   Bekijk
€ 0,00 € 149,00 - -   Bekijk
€ 0,00 € 159,00 - -   Bekijk

Toon nog meer aanbiedingen van de Microsoft Lumia 640 LTE met abonnement


Toon alleen abonnementen van
Ben abonnementen
hollandsnieuwe abonnementen
KPN abonnementen
Simpel abonnementen
T-Mobile abonnementen
Tele2 abonnementen
Telfort abonnementen
Vodafone abonnementen

De Microsoft Lumia 640 LTE in het kort

De Microsoft Lumia 640 LTE werd samen met enkele andere Lumia-telefoons voorafgaand aan het Mobile World Congress van 2015 aangekondigd. Het zijn stuk voor stuk betaalbare telefoons draaiend onder Windows Phone en met een relatief groot scherm.

Nog uitgebreider

Microsoft kennen we als de maker van Windows Phone en het is dan ook niet verwonderlijk dat deze Lumia 640 LTE draait onder Windows Phone 8.1. Ook belooft Microsoft een update naar Windows 10 zodra die beschikbaar is. Daarmee krijgt het toestel nieuwe functies en mogelijkheden zelfs nadat je een exemplaar in huis hebt gehaald. Dat komt dus bovenop de al vele functies waarmee het toestel standaard al is uitgerust. We bekijken enkele daarvan even.

Belangrijkste Microsoft Lumia 640 LTE specificaties

  • 5 inch display voorzien van stevig Gorilla Glass
  • 8 megapixelcamera aan de achterkant + Full HD video-opname
  • Snel mobiel 4G-internet
  • 8 GB aan opslag uit te breiden via microSD-geheugenkaartjes
  • Quadcore-processor (Snapdragon 400) op 1,2 GHz + 1 GB aan werkgeheugen

Work and play

Zo krijg je bij deze Microsoft Lumia 640 LTE gratis maar liefst 30 GB aan opslaggeheugen in Microsoft's eigen OneDrive-dienst. Hier kun je foto's, video's en muziek in opslaan maar ook documenten die je met Word kunt bekijken en zelfs kunt bewerken. Gewoon vanaf je telefoon. De Office-apps staan standaard op de Lumia 640 LTE geïnstalleerd. Maar er is ook ruimte voor ontspanning. Zo zijn er vele apps beschikbaar voor Windows Phone waaronder diverse games. Denk dan bijvoorbeeld aan Candy Crush. Het aanbod is groot en wordt dagelijks uitgebreider.

Betaalbare alleskunner

Eigenlijk is de Microsoft Lumia 640 LTE een betaalbare alleskunner. Zo is het HD-scherm met een formaat van 5 inch redelijk groot binnen deze prijsklasse. Ook de 8 megapixel camera is niet onaardig en de selfiecamera is uitgerust met een groothoeklens zodat je nog meer van je zelf in beeld krijgt. De toegepaste processor is afkomstig van Qualcomm en het betreft een Snapdragon 400 die we vaker in deze klasse terugzien. Het is een prima processor die meer dan krachtig is voor alledaagse handelingen. Ook aan de buitenkant is gedacht; deze is verkrijgbaar in diverse opvallende kleuren.

Microsoft Lumia 640 LTE prijzen

Natuurlijk is de Lumia 640 LTE verkrijgbaar met een abonnement maar hij is ook in de losse verkoop verkrijgbaar. Voor €135 heb je al een los exemplaar. Inmiddels is er alweer redelijk wat van de prijs afgegaan. Wie als eerste met een toestel gezien wou worden moest toen nog € 174,18 neerleggen. Naast in de losse verkoop kun je er natuurlijk ook voor kiezen om hem in combinatie met abonnement af te sluiten. Zonder extra bijbetalen heb je al vanaf 20 euro een exemplaar in huis. Je hebt dan een tweejarig abonnement. Alle abonnementen van één jaar vind je op deze abonnementspagina, kies vervolgens links bovenaan in het filter voor 1 jaar. Het is daar ook mogelijk te zoeken op aantal minuten of sms’jes, data en hoeveel je maximaal wilt betalen aan maandelijkse kosten. Microsoft brengt de Lumia 640 LTE uit in de kleuren blauw (Cyan), wit (White) en zwart (Black). Microsoft heeft alleen een variant uitgebracht met 8 GB aan opslagruimte. Een probleem hoeft dat niet te zijn, je kunt namelijk altijd nog een MicroSDHC-geheugenkaart in het toestel kwijt.


Concurrenten van de Microsoft Lumia 640 LTE

Vergelijk de Microsoft Lumia 640 LTE met deze producten


Praat mee over de Microsoft Lumia 640 LTE