Hands-on toont toekomstige OnePlus 7 Pro


Hij wordt pas vanmiddag officieel aangekondigd maar er is nu al een hands-on opgedoken van de OnePlus 7 Pro. Dit jaar draait het om camera's en snelheid.

OnePlus' nieuwste smartphones worden dinsdagmiddag om 17:00 Nederlandse tijd aangekondigd. We hebben het natuurlijk over de OnePlus 7 en OnePlus 7 Pro. Een hands-on van die laatste duikt nu op in China. Hierdoor krijgen we een goed beeld van het notch-vrije toestel dat vanmiddag officieel onthuld zal worden. Opvallend; de lichte bolling van het scherm nabij de rand.

Hands-on OnePlus 7 ProHands-on OnePlus 7 Pro

Het is OnePlus gelukt om de 7 Pro zonder notch uit te rusten door de selfiecamera in de bovenkant van het toestel te plaatsen. Eenmaal nodig kan hij worden uitgeschoven. Hoe duurzaam dit mechanisme is horen we graag tijdens de aankondiging. Achterop de OnePlus 7 Pro zien we drie camera's. Nog niet eerder paste OnePlus zo'n groot aantal toe. We zien op de foto duidelijk "48 MP" dus die specificatie lijkt nu bevestigd. Specs van de overige 2 camera's weten we nog niet maar vermoedelijk gaat het om een groothoek- en zoomlens.

Verschil OnePlus 7 en 7 Pro

Verschil tussen de OnePlus 7 en 7 Pro zit hem met name in de camera's. Gelijk lijkt echter het scherm. Dat krijgt een hogere verversingssnelheid dan de gebruikelijke 60 Hertz. Hierdoor lijken ze sneller doordat animatie soepeler lopen. Mogelijk zijn ze ook écht sneller door het toepassen van UFS 3.0. Deze nieuwe geheugentechniek is sneller waardoor apps sneller laden en jij minder lang hoeft te wachten.

(via)


Prijsvergelijker OnePlus 7 Pro
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon
128 GB Mirror Grey
€ 599,95 € 599,95   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de OnePlus 7 Pro


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel