OnePlus kondigt op 14 mei de OnePlus 7 en 7 Pro aan


De OnePlus 7 en OnePlus 7 Pro worden op dinsdag 14 mei op 4 verschillende plaatsen tegelijk aangekondigd. Het is zelfs mogelijk om daar bij aanwezig te zijn, voor wie fan is. OnePlus heeft in totaal 8000 plaatsen beschikbaar.

Om aanwezig te zijn bij de onthulling van de OnePlus 7 en OnePlus 7 Pro moet je wel naar Londen, New York, Bengaluru (India) of Beijing (China). Voor een paar tientjes word je dan ingezet als klapvee én ben je getuige van de onthulling van OnePlus' eerste 5G-telefoon.

OnePlus 7 launch event

Het evenement begint om 16:00 Nederlandse tijd en is live te volgen via het YouTube-kanaal van OnePlus. Van de OnePlus 7 en OnePlus 7 Pro is al het nodige bekend. Zo lijkt de OnePlus 7 vermoedelijk sterk op de bestaande OnePlus 6T maar dan met een nieuw type scherm met een hogere verversingssnelheid. De OnePlus 7 Pro kent een ander uiterlijk met een uitschuifbare selfiecamera. Hierdoor kent het scherm, wat bij de randen afgerond is, geen inkeping voor de selfiecamera. De Pro krijgt verder achterop 3 camera's van 48, 16 en 8 megapixel.

OnePlus 7 Series

Het is de eerste keer dat OnePlus een hele serie aankondigt bestaande uit een regulier toestel en een Pro-variant. De OnePlus 6T McLaren Edition van 2018 kan wel gezien worden als een Pro-versie van de OnePlus 6T maar die werd nog in samenwerking met McLaren Racing gemaakt. Uniek aan dat toestel was de extra snelle lader, het royale werkgeheugen en enkele ontwerp-accenten.

  Uitvoering Prijs Incl. bezorging     Amazon
128 GB Mirror Grey € 599,95 € 599,95   Bekijk
Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel