Dit is de OnePlus 7


@OnLeaks heeft renders gepubliceerd van de volgende OnePlus-telefoon, mogelijk de OnePlus 7. En ze laten een aantal interessante en bovenal herkenbare ontwerpkeuzes zien.

Men neme een OnePlus 6T, verandert iets aan de cameramodule en voilà; de OnePlus 7. Als dit daadwerkelijk de OnePlus 7 is dan lijkt OnePlus zich er makkelijk vanaf te maken. Het ontwerp is nagenoeg een kopie, op dus de cameramodule na. De druppelvormige notch, de dunne schermranden, het scherm met z'n vingerafdrukscanner en de dubbele camera achterop; het is allemaal hetzelfde.

Wat dat betreft kun je je afvragen of dit wel daadwerkelijk de OnePlus 7 is of toch niet misschien een uitvoering van de bestaande OnePlus 6T, denk aan een OnePlus 6T 5G. Verder meldt de bron dat het scherm van 6,2 inch een fractie kleiner is als het 6,41 inch scherm van de 6T. Het moge duidelijk zijn; voor meer innovatie zul je anno 2019 verder moeten kijken. Denk aan de OnePlus 7 Pro. Die wordt naar alle waarschijnlijkheid uitgerust zonder scherminkeping. In plaats daarvan schiet de selfiecamera van boven uit het toestel omhoog. Wat dit doet met de waterdichtheid is de grote vraag. Antwoord daarop verwachten we in mei, dan worden beide toestellen verwacht.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel