Apple iPhone XE

Nog niet aangekondigd

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten


De Apple iPhone XE in het nieuws

ts Apple iPhone XE Phonearena

Apple iPhone XE mogelijk compacte opvolger van iPhone SE

Geruchten ·

Een compacte moderne iPhone, dat is waar iPhone-liefhebbers van het eerste uur al jaren om vragen. Een opvolger van de iPhone SE die in 2016 uitkwam lijkt er nu toch echt aan te komen in de vorm van de iPhone XE, aldus nieuwe bronnen.

We schrijven met enige regelmaat over een nieuwe compacte iPhone. Zelf geloven we er nauwelijks nog in maar bij PC Tablet weten ze het zeker. Zij denken dat Apple aan het einde van het jaar met een 4,8 inch grote iPhone komt vergelijkbaar met de iPhone X. Dus bovenin een notch, met Face ID en Apple A12 Bionic.

iPhone XE
Hoe de iPhone XE er aldus PhoneArena uit komt te zien

Een OLED-scherm van 4,8 inch is op papier weliswaar groter dan het 4 inch scherm van de iPhone SE. Maar door het weglaten van de enorme schermranden zal de iPhone XE in z'n geheel niet groter zijn. Dat moet de fans van het oude uur toch tevreden stellen. Apple zou met een nieuw formaat een extra impuls aan de verkopen geven die na 10 jaar niet meer toenemen. Iets wat ze tot op heden niet aandurven omdat ze vermoedelijk bang waren dat het verkopen van de duurdere modellen zou aantasten.

Korrel zout

Zoals gezegd zijn we zelf nogal sceptisch. We zien ieder jaar weer geruchten over een compacte iPhone de revue passeren, en ieder jaar gaat voorbij zonder een aankondiging. Of dit jaar anders is zal moeten blijken. Met teruglopende verkopen ligt het wel meer voor de hand maar garanties biedt dat allerminst. Wat in ieder geval niet voor hem pleit is dat er nog vrijwel niets van is uitgelekt. Het lukt Apple al jaren niet meer om nieuwe modellen geheim te houden. Neem dus tot hij is aangekondigd alles met een korrel zout.

(via)

  • Tags:
  • 4inch
  • apple
  • iphonexe

Video over de Apple iPhone XE

Hoe zou de Apple iPhone XE, ook wel gekscherend de iPhone SE 2 genoemd, er uit kunnen zien? Komt Apple's compacte iPhone straks zo uit de fabriek rollen?


Vragen en antwoorden over de Apple XE