Honor 20-serie wordt op 21 mei aangekondigd


Nu de Huawei P30 en P30 Pro zijn aangekondigd is het voor dochterbedrijf Honor zaak om haar eigen versie uit te brengen. De Honor 20-serie wordt 21 mei verwacht tijdens een persbijeenkomst in Londen.

Ondanks dat het merk officieel vertrokken is uit Nederland zijn de modellen hier nog altijd te koop. Zaak dus voor ons om goed op te letten op nieuwe aankondigingen. 21 mei is zo'n moment, dan worden de Honor 20 en Honor 20 Pro verwacht. Honor's eigen versie van de Huawei P30 en P30 Pro.

Honor 20

Veel verschil is er nooit tussen de Huawei en de Honor-variant. Vooral niet op processorgebied. Houdt dus rekening met een Kirin 980-processor. Het is voor Honor niet de eerste keer dat ze die chipset toepassen; ook de Honor View 20 beschikt er over. Toch zal de aandacht bij de Honor 20-serie liggen op de camera's. Zo blijkt ook wel uit bovenstaande uitnodiging. Voor de Honor 20 wordt een drievoudige camera achterop verwacht, voor de Honor 20 Pro zelfs vier, waaronder één met telezoom. Of die net als de Huawei P30 Pro over 10x hybride zoom beschikt is nog afwachten, mogelijk houdt Huawei die unieke feature voor de zichzelf.

Honor 20 prijs

De Honor 20 en mogelijk de Honor 20 Pro worden 21 mei verwacht tijdens een persevent in Londen. Net als z'n voorganger(s) worden die ook in Nederland en België verwacht. Prijzen zijn uiteraard nog niet bekend maar Honor rekende 250 euro minder voor de Honor 10 dan Huawei voor de P20. En laat de P30 nu 749 euro kosten dus wij houden sterk rekening met een vanaf-prijs van 500 euro.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel