Onaangekondigde OnePlus 7 verschenen bij webshop


De OnePlus 7 moet nog worden aangekondigd maar toch ligt hij al in de winkel. Of het een foutje of publiciteitsstunt is weten we niet maar we hebben wel de foto's en specificaties voor je.

OnePlus moet de OnePlus 7 nog aankondigen. Dat maakt het wat raar dat hij al bij Giztop te koop is. Naast onderstaande afbeelding maken ze ook melding van specificaties. Fijn want we hadden nog een groot deel daarvan nog niet helder. Zo kunnen we inmiddels spreken over een 6,5 inch groot randloos scherm zonder notch. Dat is mogelijk omdat de selfiecamera nu vanuit het toestel omhoog schuift.

OnePlus 7

De site maakt verder melding dat de schermontgrendeling de snelste ter wereld is. Sinds de OnePlus 6T introduceerde OnePlus een scherm met geïntegreerde vingerafdrukscanner. Deze was iets trager dan eerder toen hij nog achterop zat. Mogelijk hebben ze dat nu rechtgetrokken. Verder uiteraard een Snapdragon 855-processor, de nieuwste chipset van Qualcomm. Qua camera's is er keuze uit een 48 megapixel sensor, 20 en 5 megapixel. Mogelijk werken die samen, mogelijk apart, uitsluitsel daarover moet nog komen. De selfiecamera zit ditmaal in de behuizing en komt omhoog wanneer je die nodig hebt. De sensor die daarvoor gebruikt wordt meet 16 megapixel.

OnePlus 7 specificaties

Er komen uitvoeringen met 8 GB aan werkgeheugen met 128 GB opslag en 12 GB RAM en 256 GB opslag. De batterij kent een capaciteit van 4000 mAh wat weer 300 mAh meer is dan z'n voorganger. Opladen zal echter niet langer duren want de lader werkt nu met 44 Watt. Dat is meer dan vorige Dash opladers en zelfs meer dan de 30 Watt Warp-oplader die bij de OnePlus 6T McLaren-uitvoering geleverd wordt.

OnePlus 7 in Nederland

OnePlus moet de OnePlus 7 nog officieel aankondigen. Mogelijk is het een variant van de onlangs aangekondigde Oppo F11 Pro. Ook deze beschikt over een pop-up selfiecamera. Oppo is eigenaar van OnePlus en diens telefoonontwerpen vinden vaker z'n weg naar OnePlus. Wel voorziet OnePlus van heel andere specificaties waardoor we vaak verder moeten kijken dan het uiterlijk alleen. Verwacht de OnePlus 7 na aankondiging vrij snel in Nederland. Het bedrijf heeft inmiddels enkele Nederlandse aanbieders gevonden die de toestellen hier rechtstreeks verkopen.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel