OnePlus lekt mogelijk zelf OnePlus 7 in raadselachtige foto


Er is een opmerkelijke foto opgedoken waarop een nog onbekende OnePlus telefoon te zien is. De foto lijkt te zijn genomen tijdens een besloten vergadering en toont een nog voor onbekende OnePlus met opvallend ronde cameramodule. De afbeelding roept alleen meer vragen op dan hij beantwoordt.

We zien naast een nog onbekende OnePlus nog iets op onderstaande foto en die is voor ons wel bekend. Het is Pete Lau, de CEO van OnePlus. Hij zit rechts in beeld en houdt een witte variant vast. De foto lijkt afkomstig van de persoon links van hem en het zal daarom niet veel moeite kosten de schuldige van dit lek aan te wijzen. Waarom schiet die persoon tijdens een dergelijke presentatie überhaupt een foto? Niet alleen is het zeer ongebruikelijk en onbeleefd maar hem dan ook nog te verspreiden, al dan niet bewust. Het roept alleen maar vragen op.

OnePlus 7 of OnePlus met 5G

Een mogelijk theorie is dat OnePlus dit bewust heeft gedaan om aandacht te creëren. OnePlus lekte in het verleden vaker informatie. En dat is wat ons betreft ook meteen de enige mogelijkheid. Wanneer de foto van een gast afkomstig zou zijn die de presentatie zou bijwonen dan zou het zeer ongebruikelijk zijn om die foto's te laten schieten. En als het een OnePlus-medewerker zou zijn dan zou die het echt niet in z'n hoofd halen z'n baan te riskeren door stiekem een kiekje te schieten nota bene naast de CEO.

Welke OnePlus is dit?

Vraag blijft; welk toestel zien we hier? Daar zijn twee antwoorden op mogelijk; een 5G-versie van de bestaande OnePlus 6T, of de OnePlus 7. Omdat het uiterlijk, voornamelijk de cameramodule, nogal afwijkt neigen wij naar de OnePlus 7. Maar omdat we sterke vermoedens hebben dat het lek opzettelijk is zou het ook goed een afleidingsmanoeuvre kunnen zijn. Een niet bestaand toestel misschien. De ronde cameramodule, die bovendien lijkt uit te steken, doet wat denken aan wat Motorola vaker toepast en is iets wat OnePlus nog niet eerder heeft gebruikt. We wachten het af maar neem een en ander met een korreltje zout.

(via)


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel