Sony Xperia 4

Nog niet aangekondigd

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten


“Ik ben een IT expert met ervaring met programmeren, design en electronica hacken”

·

  • 4 GB RAM and 64 GB internal storage
  • IPS LCD display
  • Octa core (2.2 GHz, Dual core, Kryo 360 1.7 GHz, Hexa Core, Kryo 360)
  • 2800 mah batterij
  • 1080 x 2520 pixels
  • Geen draadloos opladen

Hij draait op Android 9. Hij heeft genoeg performance met een Octa core met 4 GB Ram en 64 GB interne geheugen.

0 0

Alle Sony Xperia 4 reviews


De Sony Xperia 4 in het nieuws

ts Sony rood Xperia

Geruchten spreken over Sony Xperia 4 zonder koptelefoonuitgang

Geruchten ·

Sony lijkt een nieuwe Xperia voor te bereiden. Eentje zonder koptelefoonuitgang maar met Snapdragon 710-processor. Mid-range noemen we dat dan waarschijnlijk, vooral als we naar de overige specificaties kijken.

Want volgens een bericht dat op Sumahoinfo verscheen mogen we ons opmaken voor een 5,7 inch toestel met Full HD+ scherm, dubbele camera en Snapdragon 710-processor met 4 GB aan RAM-werkgeheugen. Daarmee is deze Sony Xperia 4 iets minder krachtig dan de Xperia 1 maar wel krachtiger dan de Xperia 10 en 10+.

Rode Xperia
Niet de Xperia 4, wel rood

Achterop past Sony een dubbele camera toe al mag dat vandaag de dag geen verrassing heten. Wel verrassend is het ontbreken van een koptelefoonpoort, iets waar Sony zich anno 2019 kan onderscheiden van de rest. We zien de poort steeds vaker verdwijnen waardoor het lastiger wordt om je bestaande bedrade koptelefoon in te pluggen. Je zult hiervoor een adapter moeten gebruiken of overstappen op een Bluetooth-headset. Ook opvallend is de relatief lage batterijcapaciteit. Met slechts 2800 mAh is dat minder dan veel concurrenten. Of de batterij draadloos of snel op te laden is is nog afwachten.

Rood

We durven namelijk nog geen woord te zeggen over een mogelijke lanceerdatum. Wel bekend lijkt z'n toekomstige kleurenpallet. Naast het wat saaie zwart en zilver komt hij vermoedelijk ook in het rood en paars op de markt. Verwacht wel een redelijk dikke behuizing van 9,2 millimeter. De meeste fabrikanten proberen de dikte onder de 8 millimeter te houden omdat we dat met z'n allen lekker compact vinden. Sony heeft daar maling aan en terecht.

  • Tags:
  • sony
  • xperia4

Vragen en antwoorden over de Sony 4