Opvolger Apple iPhone XR krijgt 2 andere kleuren


Apple werkt momenteel hard aan de opvolgers van de iPhone XR, XS en XS Max. Namen van deze telefoons hebben we nog niet maar wel begint steeds duidelijker wat Apple voor plannen heeft met ze. Met de opvolger van de iPhone XR bijvoorbeeld.

De Apple iPhone XR werd neergezet als het goedkopere en kleurrijke X-model. Die reputatie als kleurrijke iPhone wil Apple komend jaar verstevigen. Want naast het huidige blauw, geel, koraal, wit en zwart komen er in 2019 nog twee nieuwe kleuren. Volgens Mac Otakara zijn dat groen en paars.

Groene iPhone X11R
Groene iPhone X11R

De groene en paarse uitvoering komen niet naast de bestaande uitvoeringen, ze gaan namelijk twee bestaande kleuren vervangen. Te weten koraal (oranje) en blauw. Wit, zwart, geel en PRODUCT(RED) mogen nog een jaartje blijven. Wie wel per se een blauwe iPhone wil zal een hoesje moeten aanschaffen. Een naam voor de opvolger van de Apple iPhone XR hebben we nog niet. Een optie is iPhone 11R maar zeker is dat nog allerminst.

Dubbele camera met zoom

Eerder al kwam het gerucht naar buiten dat deze iPhone XR-opvolger een dubbele camera krijgt in een vrij grote vierkante cameramodule. Een dubbele camera was in 2018 nog exclusief voor de duurdere iPhone XS en XS Max. Welke nieuwe specs Apple nog meer in gedachten heeft is afwachten. Er gaan wel wat geruchten maar definitief zijn die niet.

Afbeelding: via


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel