Renders tonen Apple iPhone XR 2019 met onnodig grote cameramodule


Apple heeft een nieuwe modetrend voor 2019 voor ogen; een cameramodule die uit de behuizing steekt. Nadat we eerder al beelden van de iPhone XS-opvolger zagen met z'n monsterlijk grote cameramodule is het vandaag de beurt aan de opvolger van de iPhone XR.

De opvolger van de iPhone XR lijkt er van de voorkant redelijk hetzelfde uit. Kleurrijke behuizing, bovenin het scherm een notch en daaromheen iets dikkere randen. Tot dusver weinig nieuws, totdat we hem omdraaien. In 2019 lijkt Apple het goedkope(re) model uit te willen rusten met twee camera's. Die zitten in een module die uit de behuizing steekt en waarin ook de flitser verwerkt zit.

Apple iPhone XR 2019
Vermeende iPhone XR 2019

Het geheel lijkt groter dan het hoeft te zijn. Wel volgt Apple hiermee de lijn die de iPhone XS 2019 met z'n drie diagonaal geplaatste camera's ingezet heeft. Die heeft ook een monsterlijk grote cameramodule en dus de iPhone XR 2019 ook. Wel zo herkenbaar. Volgens de bron krijg het toestel een 6,1 inch scherm met een resolutie van 828 bij 1792 pixels. Diezelfde specs zagen we al eens eerder terug; namelijk bij de iPhone XR. Dat we hier dus naar zijn opvolger kijken en niet bijvoorbeeld naar de iPhone XE lijkt daarmee wel duidelijk.

iPhone XR 2019 specs

Overige specificaties zijn op dit moment niet voor handen maar we kunnen er wel enkele gokken. Zo ligt het voor de hand dat Apple hem zal voorzien van de A13-processor die op 7nm+ van TSMC gebouwd zal zijn. We verwachten dus voldoende snelheid met hoge prestaties. Welke cameraresolutie hij krijgt, hoe groot de batterij is en welke extra functies iOS zal meekrijgen is allemaal nog onbekend.

(via)


Prijsvergelijker Apple iPhone XR
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Belsimpel
64 GB White Refurbished
€ 219,00 € 219,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone XR


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel