Render Motorola Moto Z4 laat alles zien wat je wilt weten


De Motorola Moto Z4 komt er aan. Voor wie dat nog niet wist moet dit bericht weten, en je weet in mum van tijd alles wat er te weten valt over dit aankomende toestel.

Zoals alle Moto Z-modellen krijgt ook de Moto Z4 vrijwel dezelfde afmetingen. Alleen de dikte lijkt dit jaar extra dun te zijn, het scherm extra groot en de camera over extra veel megapixels te beschikken. Zoals gebruikelijk kun je Moto Mods bevestigen. Nieuw is de waterdichtere IP67 behuizing, de terugkeer van de koptelefoonpoort en flink wat verbeteringen.

Motorola Moto Z4
Alle hoeken van de Moto Z4

Allereerst die behuizing. Bij de Z3-generatie past Motorola nog een P2i coating toe die hem waterafstotend maakt. IP67 is veel beter bestand tegen water en zelfs stof. Ook de aanwezigheid van de koptelefoonpoort is opvallend te noemen; Motorola liet die bij bijvoorbeeld bij de Moto Z3 Play nog weg omdat er geen ruimte zou zijn. Op deze Z4 lijkt er net genoeg ruimte (gevonden) te zijn. Ondanks dat weinigen er echt gebruik van maken is deze poort wel erg welkom.

Moto Z4 specificaties

Andere specificaties zijn een Snapdragon 675 met 6 GB aan RAM-werkgeheugen. Het opslaggeheugen komt uit op een zeer nette 128 GB. Het lijkt niet mogelijk om dit uit te breiden. Het scherm meet 6,4 inch diagonaal, is van het type OLED en beschikt over een Full HD+ resolutie. De batterijcapaciteit komt uit op 3632 mAh wat in vergelijking met de Z3 Play een nette 20% stijging is.

48 + 25 megapixel

Op papier blinkt deze toekomstige Motorola Moto Z4 vooral uit op cameragebied. De hoofdcamera bestaat uit een 48 megapixel sensor met indrukwekkend lichtsterke f/1.6 lens. We kijken daarom uit naar z'n nachtmodus. Voor de selfiecamera lijkt gekozen te zijn voor een 24,8 megapixel schieter met f/1.9 lens. Wat de bron tot slot precies bedoelt met Smart AI camera moet blijken uit het persbericht. Zodra we die binnen hebben lees je dat hier.

Ontvang een e-mail wanneer de Moto Z4 verkrijgbaar is


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel