Modulaire Motorola Moto Z4 wordt mid-range


Er zijn specificaties en afbeeldingen binnengekomen van de aankomende Motorola Moto Z4. Die duiden op een koerswijziging voor de Moto Z-serie. De ooit zo innovatieve high-end serie gaat namelijk mid-range.

Even opfrissen; de Motorola Moto Z-serie werd geïntroduceerd als semi-modulaire telefoon. Dankzij apart verkrijgbare modules kun je eenvoudig functionaliteit bij plaatsen. Dankzij het standaard ontwerp zijn deze Moto Mods compatible met nieuwe Moto Z-modellen. Zo ook deze nog uit te komen Moto Z4. Opvallend wel met lagere specs.

Motorola Moto Z4
De toekomstige Moto Z4

Is de Moto Z3 nog een high-end smartphone, datzelfde geldt niet voor de Z4. Dat komt door het toepassen van een Snapdragon 675-processor en een hoofdcamera minder. De Z-serie lijkt dus mid-range te worden. Op zich niet gek gelet op de grote hoeveelheid Motorola One-modellen die eraan lijken te komen waaronder de nodige high-end exemplaren.

Moto Z4 specificaties

Toch blijft er nog genoeg interessante specificaties over waardoor we naar de Motorola Moto Z4 uitkijken. Denk aan een 48 megapixel hoofdcamera en een 6,4 inch groot OLED-scherm zonder schermranden en geïntegreerde vingerafdrukscanner. Lenovo stopt de 25 megapixel selfiecamera achter een druppelvormige notch en het brengt ook de koptelefoonpoort terug.

Z4 aankondiging

Het wachten is totdat Lenovo al deze Motorola-modellen aankondigt. Er liggen namelijk naast deze Z4 nog vele andere modellen op de plank die de laatste weken onze geruchtenrubriek gepasseerd zijn. Of deze allemaal ineens worden aangekondigd of dat het dat in stappen doet is afwachten. We houden het uiteraard voor je in de gaten.

(via)


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel