Officieel hoesje voor Google Pixel 3a en 3a XL verschenen


De lancering van de Google Pixel 3a en Pixel 3a XL wordt geschat op 7 mei. Dat Google de laatste hand legt aan z'n onthulling blijkt vandaag nog maar eens weer. Het zijn namelijk de officiële hoesjes die vandaag het nieuws bereiken.

Getuige onderstaande afbeelding die door AndroidHeadlines werd opgedoken krijgt het Pixel 3a duo behoorlijk dikke schermranden. Hiermee lijken ze op de Pixel 2 van een jaar geleden. Daar werden de schermranden nuttig gebruikt door stereo speakers, iets wat de Pixel 3a en Pixel 3a XL moet missen. Verder valt het minieme verschil in schermformaat tussen beiden op.

Google Pixel 3a en 3a XL
Hoesjes voor de Pixel 3a en 3a XL

Beide mid-range Pixels krijgen een scherm met 18,5:9 verhouding en een 1080p resolutie. Hoogstwaarschijnlijk gaat het wel om reguliere IPS-panelen en niet om de kleurrijke OLED-panelen van de Pixel 3 en 3 XL. Ander verschil aan de voorzijde is de enkele selfiecamera terwijl bij de grotere broertjes voor een dubbele selfiecam met groothoeklens is gekozen.

Mid-range Pixels

Toch is het niet alleen maar 'minder minder minder'. Zo krijgen de Google Pixel 3a en Pixel 3a XL weer de beschikking over een koptelefoonpoort. Iets wat de Pixel sinds de Pixel 2 moest missen. Qua processor doen beiden wel een stap terug; in plaats van een high-end Snapdragon 845 is er nu gekozen voor een duidelijk mid-range Snapdragon 670-processor. Koppel dit aan 4 GB en je hebt twee duidelijke mid-range telefoons. Datum van aankondiging? Vermoedelijk 7 mei tijdens het Google I/O event.

(via)


Prijsvergelijker Google Pixel 3a
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Conrad   € 395,00 € 395,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Google Pixel 3a


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel