Samsung lost schermproblemen Galaxy Fold op, nieuwe aankondiging aanstaande


Samsung denkt de problemen aan de opvouwbare Galaxy Fold opgelost te hebben. Na enkele aanpassingen lijkt een grootschalige lancering aanstaande. Wanneer precies is nog onduidelijk maar wordt snel verwacht.

Voorafgaand aan de lancering van de Samsung Galaxy Fold, het bedrijfs eerste opvouwbare toestel, doken problemen op met enkele review-exemplaren. Bij sommige exemplaren drong vuil binnen in een opening boven- en onderaan de vouw. Dit beschadigde in sommige gevallen het scherm. Samsung heeft deze opening nu kleiner gemaakt.

Samsung Galaxy Fold
Galaxy Fold binnenkort echt in handen van klanten

Een ander probleem waar sommige reviewers tegenaan liepen is dat ze de beschermlaag tegen de waarschuwing in van het scherm afpeuterden. Samsung heeft deze laag groter gemaakt waardoor hij tot in de behuizing loopt. Ook komt er een waarschuwing deze te laten zitten. Al deze maatregelen moeten genoeg zijn om het toestel op het grote publiek los te laten. Ruim op tijd om als eerste grote fabrikant een opvouwbare telefoon te lanceren.

Opgeklopt

De problemen met de Galaxy Fold werden redelijk groot opgeklopt. De meeste problemen ontstonden omdat reviewers de beschermlaag voor een screenprotector aanzagen. Deze verwijderen leidde tot schermdefecten, iets waar in de documentatie voor gewaarschuwd werd. Toch is het goed dat Samsung de Galaxy Fold zo dummyproof mogelijk maakt. De toekomst van opvouwbare schermen is te groot en belangrijk.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel