Openbaar maken Sony-lek levert nieuwe beelden van Xperia Z4 op


Afgelopen week maakte Wikileaks de Sony-hack inzichtelijk door het als doorzoekbare database beschikbaar te stellen. Dit levert nu nieuwe plaatjes op van de vermoedelijke Xperia Z4. Eéntje die lijkt te stroken met eerdere geruchten over de powerknop.

Want we zien in deze afbeelding namelijk een grotere powerknop aan de zijkant. Die is mogelijk nodig om een vingerafdrukscanner in te verwerken. Een dergelijk gerucht dook van de week op over de opvolger van de Xperia Z3. Er waren al wat twijfels of Sony het zou lukken om een vingerafdrukscanner in zo'n kleine knop te verwerken maar nu die groter wordt vervalt die zorg.

Sony hack Xperia Z4

Overigens wil dit niet zeggen dat dit dan ook het uiteindelijke ontwerp van de Sony Xperia Z4 zal zijn. Er doken al eerder plaatjes op naar aanleiding van de Sony-hack. Die lieten toen nog een ontwerp zien die nagenoeg gelijk was aan de huidige Z3. Dit ontwerp ziet er wel anders uit met geborsteld aluminium met harde hoeken. Dat zal voor veel mensen positief zijn want veel zijn intussen wel uitgekeken op het standaard Xperia-ontwerp. Meer foto's zijn te vinden op het forum van Esato.

Bron: wikileaks.org


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel