Opvolger BlackBerry Passport openbaart zich mogelijk


De BlackBerry Passport was sinds lange tijd weer een opvallende BlackBerry-telefoon. Modern en toch met een volledig toetsenbord. Bovendien leek het toestel op niets wat al eerder verkrijgbaar was. Het toestel krijgt een vervolg, zo lijkt.

Want er zijn plaatjes opgedoken van een BlackBerry-toestel met de codenaam Oslo. Ook dit toestel beschikt over een toetsenbord bestaande uit drie rijen. De spatiebalk zit dus verwerkt tussen de letters V en B. Dat is in het begin even wennen maar zeker bruikbaar, zo heeft de Passport wel bewezen. Nu werd de BlackBerry Passport vorig jaar juni aangekondigd dus het bedrijf heeft nog even om aan z'n opvolging te werken.

BlackBerry Oslo
De nieuwe BlackBerry 'Oslo'

Volgens geruchten krijgt de BlackBerry Oslo een scherm met een resolutie van 1.440 bij 1.440 pixels. Qua processor wordt er gerekend op een Snapdragon 800 en een 13 megapixel camera met optische beeldstabilisatie zal ook van de partij zijn. Dat is een opvallend lijstje want het komt geheel overeen met de huidige Passport. Vernieuwing zal dus van een andere kant moeten komen. Mogelijke lanceerdatum voor deze 'Passport 2' is eind juni.

Bron: BlackBerryCentral.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel