BlackBerry onthult roadmap voor 2015 tijdens MWC


Vanaf maart 2015 tijdens het MWC krijgen we van BlackBerry te horen welke nieuwe telefoons ze voor ons in petto hebben voor heel 2015. Waar de meeste fabrikanten panisch en geheimzinnig doen over toekomstige toestellen geeft BlackBerry openheid van zaken.

Deze opmerkelijke aanpak pasten ze trouwens afgelopen jaar ook toe. De onlangs officieel gepresenteerde Classic werd al in februari voorspeld. Nu gaan ze het weer doen aldus CEO John Chen. Het bedrijf liet eerder al doorschemeren dat het vaker met een telefoon wil komen met een opvallend uiterlijk. De huidige BlackBerry Passport leverde namelijk veel positieve respons op en daar wil BlackBerry dolgraag meer van hebben.

BlackBerry line up
Binnenkort duidelijkheid over 2015 lineup van BlackBerry

Feit blijft wel dat er voor BlackBerry slechts een bescheiden rol is weggelegd. Telefoons met QWERTY-toetsenbord zijn vandaag de dag niet meer zo populair als ze ooit geweest zijn. BlackBerry onderscheidt zich naast telefoons met volledig toetsenbord ook door het veilige besturingssysteem. Het BlackBerry 10 OS geldt als één van de veiligste in de markt en veel staatshoofden maken er daarom gebruik van.

Bron: BerryReview.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel