BlackBerry Classic


BlackBerry Classic (SQC100-1)
BlackBerry Classic black achterkant
BlackBerry Classic black linkerzijkant
BlackBerry Classic black rechterzijkant
BlackBerry Classic schuin rechterzijkant
Beoordeling
Schrijf de allereerste beoordeling
Status
VerkrijgbaarZwart
Schermformaat
3,5 inch
Camera
8,0 megapixel

Pluspunten BlackBerry Classic

  • Toetsenbord met achtergrondverlichting
  • Compacte vormgeving
  • Gericht op privacy en veiligheid
  • Besturingssysteem eindelijk volwassen

Minpunten BlackBerry Classic

  • Vooral voor de zakelijke gebruiker

Prijsvergelijker BlackBerry Classic
Maandelijks Eenmalig Looptijd Minuten Data    
hollandsnieuwe € 23,00 € 0,00 24 mnd 1000 1000 MB 4G Bekijk
Telfort € 26,50 € 0,00 24 mnd 150 500 MB 4G Bekijk
KPN € 28,00 € 0,00 24 mnd 200 1000 MB   Bekijk
Vodafone € 34,00 € 0,00 24 mnd 150 1500 MB 4G Bekijk
T-Mobile € 34,00 € 0,00 24 mnd 120 1000 MB   Bekijk
Ben € 21,50 € 159,00 24 mnd 100 2000 MB   Bekijk
Simyo € 12,00 € 315,00 12 mnd 100 500 MB   Bekijk

Toon nog meer aanbiedingen van de BlackBerry Classic met abonnement


Toon alleen abonnementen van
Ben abonnementen
hollandsnieuwe abonnementen
KPN abonnementen
Simpel abonnementen
T-Mobile abonnementen
Tele2 abonnementen
Telfort abonnementen
Vodafone abonnementen

Review BlackBerry Classic: retro, niche of allebei?

Review BlackBerry Classic: retro, niche of allebei? Begin dit jaar waren we een beetje in een nostalgische bui toen de Blackberry Classic verkrijgbaar werd en we besloten hem te testen. De Classic beschikt over BlackBerry's klassieke fysieke QWERTY-toetsenbord maar is ook uitgerust met een touchscreen. Qua specificaties moet je verder denken aan een 3,5 inch scherm met 720 x 720 pixels resolutie, een dual-core Snapdragon S4 Plus op 1,5 GHz en een 8 megapixel camera. Dat zijn vandaag de dag geen spectaculaire specificaties maar het levert hem dan ook geen uiterst hoog prijskaartje op. Lees verder


De BlackBerry Classic in het kort

De BlackBerry Classic brengt het oude vertrouwde toetsenbord alsmede het trackpad terug in een moderne OS 10-telefoon. De Classic is het werkpaard van BlackBerry en uitermate geschikt om werk mee te verzetten.

Opvolger van de Bold 9900

De BlackBerry Classic treedt in de voetsporen van de Bold 9900. De eveneens verkrijgbare Q10 is weliswaar nieuwer, maar daar ontbreken de fysieke knoppen om een telefoongesprek mee te beantwoorden, de menu en de terug-knop. Die zijn wel aanwezig op de Classic waarmee BlackBerry tegemoet komt aan haar trouwste gebruikers. Wie overstapt van een Bold 9900 naar de Classic krijgt een 60% groter scherm, een 50% grotere batterij en een internetbrowser die maar liefst drie maal sneller is.

BlackBerry Classic black linkerzijkant

Powerhouse

Laat je niet afschrikken door het behouden BlackBerry-uiterlijk. De Classic is een moderne telefoon. Er is een 3,5 inch groot touchscreen, een 8 megapixel camera en een 2.515 mAh batterij die groot genoeg is om het een intensieve werkdag vol te houden. De telefoon wordt aangestuurd door BlackBerry 10 OS 10.3.1 dat met Blend een bijzonder functie heeft. Daarmee kan je op de BlackBerry ontvangen e-mails en berichten ook met een tablet of PC berichten beantwoorden. OS 10.3.1 heeft daarnaast een ingebouwde assistent die je met spraakopdrachten aan het werk kunt zetten. Zo kan ze e-mails voor je beantwoorden, contacten opzoeken en afspraken inplannen. Een persoonlijke secretaresse dus.

Belangrijkste BlackBerry Classic specificaties

  • 8 megapixelcamera met Full HD video-opname
  • Dualcore-processor (Snapdragon S4 Plus) op 1,5 GHz bijgestaan door 2 GB aan werkgeheugen
  • Voorzien van snel 4G-internet
  • 3.5 inch Super AMOLED display
  • 16 GB aan opslagruimte maar uitbreidbaar met microSD-geheugen

Veiligheid voorop

De BlackBerry Classic is dé keuze voor de zakelijke gebruiker die een productiviteitstelefoon zonder fratsen zoekt. En BlackBerry-telefoons zijn allang niet meer alleen voor werk geschikt. Ook voor privé doeleinden volstaat de Classic. Er zijn zelfs volop apps verkrijgbaar dankzij de aanwezigheid van twee app stores; het eigen BlackBerry World en de Amazon Appstore waarin ook veel games te vinden zijn. Maar het zakelijke karakter is troef. Dat blijkt alleen al uit de veiligheidsmaatregelen die deze BlackBlerry Classic biedt. Zo heeft de telefoon ingebouwde anti-virus software en worden e-mails versleuteld verzonden.

BlackBerry Classic prijzen

Natuurlijk is de Classic verkrijgbaar met een abonnement maar hij is ook in de losse verkoop verkrijgbaar. De voordeligste prijs die wij aantroffen is 358 euro. Naast los kun je er natuurlijk ook voor kiezen om hem in combinatie met abonnement te kopen. Je hebt dan al een gratis Classic vanaf 22 euro per maand. Dat is wel in combinatie met een 2-jarig abonnement. Voor alle prijzen met een eenjarig abonnement kijk je op deze abonnementpagina, selecteer vervolgens links bovenaan in het zoekscherm voor 1 jaar. In dat filter kun je ook zoeken op bundels waaronder belminuten, sms’jes en MB’s. Ook kun je er invoeren hoeveel je wilt bijbetalen voor een toestel. Er is slechts één uitvoering en dat is zwart (Black). BlackBerry heeft alleen een versie uitgebracht met 16 GB aan opslagruimte. Mocht dat toch echt te weinig zijn dan kun je altijd nog een MicroSDHC-geheugenkaart plaatsen.


Praat mee over de BlackBerry Classic