Groene Huawei P10 en P10 Plus nu ook in Nederland gespot


Tijdens de presentatie van de Huawei P10 en P10 Plus was er opvallend lang aandacht voor de nieuwe groene uitvoering. Des te opvallender was het dat deze Greenery-uitvoering niet in Nederland uitkwam. Daar komt nu verandering in.

Het zijn Mobiel.nl en GSMwijzer.nl die de zogenaamde Greenery-uitvoering van de Huawei P10 en P10 Plus als pre-order aanbieden. Die specifieke kleur werd bedacht door het Pantone Color Institute die het meteen tot kleur van 2017 bombardeerde. De frisse kleur moet "revive, restore en renew" uitstralen. Verfrissend is de kleur zeker, en Huawei is één van de weinige fabrikanten die deze lichtgroene kleur durft te gebruiken voor een vlaggenschip. De P10 en P10+ waren al in de kleuren Dazzling Blue, Prestige Gold, Mystic Silver en Graphite Black te bestellen.

Huawei P10 en P10 Plus in Greenery-groen
De P10 en P10 Plus in Greenery-groen

Zowel de grote Huawei P10 Plus als de kleinere P10 zijn evolutionaire opvolgers van de modellen van 2016. Zo beschikken beiden nog steeds over een dubbele Leica-camera waarvan één zwart/wit en de andere in kleur, een krachtige eigen gemaakte Kirin-processor en een metalen behuizing die nog altijd niet waterdicht is. Grootste verschil tussen beide modellen is het formaat; de kleinste krijgt een 5,1 inch Full HD-scherm, de grootste een 5,5 inch Quad HD-scherm. In de behuizing van de grotere Plus was meteen ruimte voor een nog grotere batterij van 3.750 mAh. In veel vroege reviews wordt het toestel als degelijk maar als een tikkeltje saai omschreven.


Prijsvergelijker Huawei P10
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon DE
Silver
€ 395,42 € 395,42   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Huawei P10


Prijsvergelijker Huawei P10 Plus
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon DE
Black
€ 642,15 € 642,15   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Huawei P10 Plus


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel