Nokia ontkent terugkeer in telefoniemarkt


Al langer gaat het gerucht dat Nokia in 2016 gewoon weer met eigen telefoons komt. Nu mag dat niet vanwege de verkoop van de telefonietak aan Microsoft. Die beperking gaat er echter volgend jaar af maar Nokia zegt nu geen nieuwe telefoonplannen te hebben.

Die geruchten zijn trouwens niet uit de lucht gegrepen. Ze zouden afkomstig zijn van een Nokia-manager die de optie openhield om telefoons te laten maken door Chinese fabrikanten. Nokia ontkent deze geruchten nu, de manager zou bovendien verkeerd geciteerd zijn. En daarmee kunnen de geruchten over nieuwe Nokia-telefoons voorlopig terug in de ijskast. Alhoewel...?

Nokia sign wall
Misschien moeten we het maar accepteren dat dit nooit meer gaat gebeuren

Want Nokia schijnt wel een voorliefde voor Android te hebben. Niet alleen bracht het al eerder een Android-launcher uit, genaamd Z Launcher. Bovendien kondigde het al een eigen Android-tablet aan; de Nokia N1. Maar misschien moeten we gewoon accepteren dat het Nokia-tijdperk voorgoed achter ons ligt. Immers, welk telefoonbedrijf reageert er anno 2015 nog op geruchten? Zegt dat niet genoeg? Wen er maar alvast aan dat de Lumia 635 1GB de laatste telefoon onder de naam Nokia is uitgebracht.

Bron: Nokia.com


Prijsvergelijker Nokia Lumia 635 1GB

Toon alle aanbiedingen van de Nokia Lumia 635 1GB


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel