Firmware Update Friday - Week 12

· 2 reacties


Het is weer tijd om oude vervelende bugs gedag te zeggen! Deze week alleen maar KitKat-updates en wel voor de LG G2, HTC One, Sony Xperia Z1 en Z1 Compact.

LG G2 - Android 4.4 KitKat

Zoals gezegd alleen maar Android 4.4 KitKat updates deze week. Zo is er eindelijk KitKat voor mensen met een LG G2. LG's huidige vlaggenschip moest het helaas nog zonder doen maar daar komt voor Nederlandse gebruikers deze week verandering in. Verwacht naast een nieuwe Android-versie ook een verbeterde batterijduur, betere performance en diverse verbeteringen in de webbrowser. Ook zou er een verbeterde Knock-functie zijn waarmee je het toestel kunt unlocken zonder de aan-/uitknop te gebruiken.

HTC One - Android 4.4 Kitkat WiFi-fix

Ook een update deze week voor de HTC One. Voordat je ons gaat wijzen dat de One al KitKat had, dat klopt, deze update verhelpt een WiFi-probleem waar gebruikers last van hadden. Vooral wanneer ze verbinding met specifieke routers wouden leggen. Ze hebben daarom de KitKat-update vervangen door deze.

Sony Xperia Z1 en Z1 Compact - Android 4.4 KitKat

Tot slot ontvangen de Xperia Z1 en Z1 Compact eindelijk hun langverwachte update naar KitKat. Sony schrijft dat je er naast een nieuwe Android-versie een aangepaste versie van de statusbar en quick settings krijgt. Ook zou er ondersteuning zijn voor de nieuwe PlayStation 4 en krijgen nagenoeg alle Sony-apps een make-over. Ook is er met deze update ondersteuning voor de Xperia Theme's waar we eerder over schreven. Je kunt dan de interface helemaal afstemmen op jouw persoonlijke voorkeur.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel