Pebble Time Round vanaf 31 maart in Nederland verkrijgbaar


Eerder werd al bekend dat de ronde en klassiek vormgegeven Pebble Time Round naar Nederland komt, nu weten we ook wanneer. Volgens onze informatie zal het horloge vanaf 31 maart verkrijgbaar zijn in 3 uitvoeringen, allen met een lederen bandje.

Pebble maakte al eerder bekend dat het de Time Round in de Benelux zou uitbrengen. Tot nu toe was het slanke horloge alleen nog in de VS en Engeland verkrijgbaar. De Pebble Time Round is het eerste ronde horloge van het van origine Kickstarter-project. Bovendien is het klokje een stuk dunner dan andere modellen al zie je dat ook meteen terug in de batterijduur. Die bedraagt maximaal 2 dagen. Daar staat tegenover dat slechts 15 minuten opladen genoeg is voor een volle dag gebruik.

Pebble Time Round
De Pebble Time Round lijkt meer op een horloge dan op een smartwatch

Vanaf 31 maart 2016 zal de Pebble Time Round naar alle waarschijnlijkheid worden uitgeleverd. Hij is vooraf al te bestellen en wel in de uitvoeringen Leather Nero Black, Leather Silver Stone en Leather Silver Flame Red. Qua prijs komt de Pebble Time Round uit op 229 euro wat meteen een paar tientjes goedkoper is dan de eveneens premium Time Steel. De prijs van plastic gemaakte Time is recentelijk omlaag gegaan naar 165 euro. De Round is ideaal voor wie toch een smartwatch wil hebben met alle gemakken van dien maar die er toch als klassiek horloge uitziet.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel