Pebble Time Round is bedrijfs eerste ronde smartwatch


Pebble Time Round is bedrijfs eerste ronde smartwatch

Net nadat backers hun Time en Time Steel hadden ontvangen komt Pebble alweer met een nieuwe smartwatch; de Time Round. Het slimme horloge kent een rond ontwerp en is voor een smartwatch bijzonder dun.

De aankondiging van de Pebble Time Round komt enigszins als verrassing. Het bedrijf bracht immers nog kortgeleden twee versies uit; de Time en Time Steel. Hiervoor schakelde het nog de hulp in van Kickstarter, de Time Round brengt het op eigen kracht uit. De Pebble Time Round is in tegenstelling tot voorgaande Pebble's rond en kent een opvallend grote bezel. Mogelijk is die er om te verhullen dat het e-paper scherm toch vierkant is.

Onduidelijk is in ieder geval hoe bestaande apps op het ronde scherm worden weergegeven. Mogelijk moeten die daarvoor worden aangepast. Pebble maakt gebruik van hetzelfde kleuren e-paper scherm als bij de overige Time-modellen en dat altijd aan staat. Ditmaal is het horloge wel een stuk dunner; slechts 7,5 millimeter. De Time is 9,5 millimeter en de metalen Time Steel zelfs 10,5 mm. Dat heeft wel consequenties voor de batterijduur; die gaat 2 dagen mee in tegenstelling tot 10 op de Time Steel. Opladen duurt daarentegen slechts 15 minuten.

Time Round verkrijgbaarheid

De Pebble Time Round is spatwaterdicht (IPX7) en komt in 5 verschillende stijlen en 3 verschillende kleuren. Bandjes kunnen zelf verwisseld worden en er kan gekozen worden uit een 20 en 14mm optie. Pebble denkt de Round vanaf november te kunnen leveren voor een bedrag van 249 dollar. Klanten die via Kickstarter het Time-project gesteund hebben kunnen 50 dollar korting krijgen of hun Time (Steel) retour sturen.


Prijsvergelijker Pebble Time Round

Toon alle aanbiedingen van de Pebble Time Round


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel