Hands-on video van HTC One M9 vroegtijdig beschikbaar


Met nog een paar uur te gaan voor de officiële lancering van de HTC One M9 staat een hands-on waarin het toestel vergeleken wordt met z'n twee voorgangers nu al online. Zodoende krijgen we vroegtijdig een goed beeld van de verschillen, of gebrek daaraan.

De video begint met drie HTC One-modellen. Ogenschijnlijk gaat het om dezelfde modellen maar toch zien we hier 3 jaar aan verschil. Of beter gezegd; gebrek daaraan. Zo lijkt het tenminste want qua voorkant heeft HTC weinig verschil aangebracht. Het enige verschil aan de behuizing lijkt te zitten in de kleurstelling. Zo is er een uitvoering waarvan een zilverkleur gecombineerd wordt met een goudkleurige zijkant.

Het grootste verschil van de One M9 zit hem dan ook in de binnenkant. Hier heeft HTC de UltraPixel-camera van de achterkant naar de voorkant verhuist. Helemaal geen gekke keus. De 4 megapixel camera was eigenlijk een maatje te klein voor de hoofdcamera maar volstaat prima als selfiecamera. Vooral ook omdat hij bijzonder goed geschikt is voor situaties met weinig licht. Weg is trouwens de Duo Camera, HTC heeft nu gekozen voor een 20 megapixel variant. In tegenstelling tot eerdere geruchten is deze vermoedelijk niet afkomstig van Sony maar van Toshiba. HTC kondigt vandaag 1 maart om 16:00 de HTC One M9 officieel aan en we hopen dat er dan nog verrassingen te melden zijn.

Via: XDA


Prijsvergelijker HTC One M9

Toon alle aanbiedingen van de HTC One M9


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel