Nieuwe renders laten Samsung Galaxy S6 Edge van alle kanten zien


Eigenlijk is het toestel allang geen verrassing meer. We weten haast ieder uur meer over de Galaxy S6 Edge. Ditmaal worden we getrakteerd op een stel nieuwe renders van het toestel met z'n gebogen scherm.

We zien op deze renders goed dat de Galaxy S6 Edge een gebogen scherm heeft, maar niet zo erg als bij de Galaxy Note Edge. Die rand wordt gebruikt voor diverse hulpmiddelen zoals het weergeven van notificaties en een werkbalk met tools. Mogelijk ontbreekt die functionaliteit op de S6 Edge omdat daarvoor de zijkant en de rest van het scherm te klein is.

Samsung Galaxy S6 Edge render
Kiekeboe!

Intussen lekt er zoveel uit van de Galaxy S6 en de Galaxy S6 Edge dat het haast geen toeval meer is. Samsung heeft er natuurlijk belang bij dat we het vaak over beide toestellen hebben. Dat is gratis aandacht en dat is altijd mooi meegenomen. Tegelijkertijd kun je je afvragen of het niet allemaal wat veel is. Wat blijft er over om tijdens de presentatie over te hebben. We hopen dat ze nog wat hebben om over te hebben, of dat het een feest der herkenning is.

Samsung Galaxy S6 Edge rear

Bron: Cnet.co.kr


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S6 edge

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S6 edge


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel