Officiële renders gelekt van Samsung Galaxy S6 en S6 Edge


Ze lijken bij Samsung na de grote hoeveelheid lekken de afgelopen dagen de handdoek in de ring te hebben gegooid. Nu duikt een officiëele render op van de Galaxy S6 en de gebogen S6 Edge. En dat is precies 2 dagen te vroeg.

De renders horen bij een prijsvraag over beide toestellen die vermoedelijk door de Amerikaanse operator Sprint gehouden wordt. We zien de bovenkant van beide toestellen en die plaatjes komen overeen met wat eerder al is uitgelekt over zowel de S6 als de S6 Edge. Vooral die afbeelding van de Galaxy S6 Edge valt op, daar lijkt het gebogen scherm meer een esthetisch dingetje te zijn dan een functionele zoals bij de Note Edge het geval is. Zoiets werd al eerder gesuggereerd.

Samsung Galaxy S6 and S6 Edge Sprint promo

Overigens is het oorspronkelijke plaatje weer door Sprint verwijderd, waarschijnlijk na een kwaad telefoontje van Samsung. De laatste dagen zijn Amerikaanse providers vaker een bron van lekken geweest. Zo doken foto's op van een testmodel van operator AT&T. In ieder geval hebben we met dit lek wederom de bevestiging gekregen over de naamgeving van de S6 Edge.

Via: Pocket-lint.com


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S6

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S6


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S6 edge

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S6 edge


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel