Sony Xperia Z4 Tablet gefotografeerd met mogelijk de Xperia M4 Aqua


Van Sony wordt verwacht dat ze komende MWC een tweetal nieuwe Xperia-producten meebrengen. Het gaat dan naar alle waarschijnlijkheid om de Z4 Tablet en de waterdichte M4 Aqua. Beide staan nu op de foto.

Kijken we eerst naar de Xperia-telefoon dan zien we een sterk op de Xperia Z3 lijkend toestel. Zo zijn de hoeken voorzen van een ander materiaal dan de rest van de zijkanten. Wel verschillend is de poort voor de USB. Daar lijkt nu geen klepje meer voor te zitten. Die oplossing paste Sony voorheen altijd toe om waterdichte telefoon te kunnen garanderen. Mogelijk hebben ze daar nu dus een andere oplossing voor gevonden.

Sony Xperia M4 Aqua
Mogelijk de Xperia M4 Aqua

We kijken hier trouwens niet naar de Xperia Z4. Die bewaart Sony mogelijk voor een ander later event. Dit is waarschijnlijk de Xperia M4 Aqua. Een mid-range toestel met waterdichte eigenschappen. Opvallend; er is geen M3 Aqua of zelfs maar M3. Sony zou het typenummer dus mogelijk overslaan. Vreemd want in het Japans is juist het geval 4 een ongeluksgetal, niet 3.

Sony Xperia Z4 Tablet
En de Xperia Z4 Tablet

Dan hebben we ook nog de Xperia Z4 Tablet. Ook hier is wel wat opvallends te melden. Sony heeft namelijk nog geen Z4-telefoon aangekondigd en zou dus al wel de bijbehorende tablet laten zien. Sony lijkt ook in haar officiele MWC-teaser een deel van deze dunne tablet te laten zien. Volgens de laatste berichten krijgt de Z4 Tablet een 10 inch groot 2K-scherm. Het MWC start volgende week op 2 maart.

Bron: XperiaBlog.net


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel