Productvideo's HTC One M9 online gezet


Iemand heeft video's waarin alles over de nieuwe HTC One M9 wordt uitgelegd online gezet. Hierdoor krijgen we vroegtijdig alle details te weten over HTC's nieuwste vlaggenschip.

Het gaat in totaal om 3 video's die nu zijn uitgelekt. Hierin krijgen we niet alleen het nieuwe design te zien van de One M9 maar krijgen we ook een uitleg over de nieuwe functies. Over dat design kunnen we trouwens kort zijn; die lijkt sterk op de bestaande One (M8). In tegenstelling tot eerdere geruchten zijn de BoomSound-speakers niet weggewerkt in het schermpaneel en ook de selfiecamera krijgt geen centrale plek bovenaan.

Sterker nog, we kunnen concluderen dat de voorzijde van de One M9 nagenoeg overeen komt met de bestaande One M8. Even los van de gebruikte componenten natuurlijk. Zo spreekt de video over een verbeterde selfiecamera die ook in het donker foto's kan schieten. Mogelijk gebruikt HTC hiervoor de UltraPixel-camera die het voorheen aan de achterkant gebruikte. De BoomSound-speakers krijgen trouwens Dolby Audio Surround mee.

Introducing HTC One M9

Foto-effecten

Meer verschillen zien we aan de achterzijde. Hier zit een enkele maar grotere cameramodule. Mogelijk een 20 megapixel exemplaar van Sony. Hierdoor zou het mogelijk moeten worden om digitaal en zonder kwaliteitsverlies in te zoomen. In de software zijn diverse speciale effecten bijgekomen. De mogelijkheid om twee foto's op een creatieve manier samen te voegen bijvoorbeeld. Of door animaties toe te voegen.

HTC One M9 Sense themes

Sense thema's

Sense, de schil die HTC bovenop Android legt krijgt ook nieuwe functies. Zo kun je zelf thema's maken. Ook kan Sense straks op basis van je locatie verschillende apps tonen, handig om bijvoorbeeld op het werk of school andere apps op je homescreen te hebben dan thuis. De nieuwe HTC One M9 zal volgens de video uitkomen in drie verschillende kleuren; goud, silver en donkergrijs. HTC kondigt de One M9 komende zondag officieel aan daags voor het MWC in Barcelona. Overigens is het Twitter-account van de bron van de video's inmiddels offline gehaald. Of dit eigenhandig is gedaan of op verzoek van HTC is nog onduidelijk.

Bron: @upleaks


Prijsvergelijker HTC One M9

Toon alle aanbiedingen van de HTC One M9


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel