Hoesjesfabrikant Spigen denkt heel anders over ontwerp HTC One M9


Gisteravond lekten enkele productvideo's uit van de HTC One M9. Volop paniek bij HTC. Zou het ze dan dit jaar niet gelukt zijn om alles geheim te houden tot de aankondiging? Fabrikant Spigen denkt er het zijne van en toont een heel ander ontwerp.

Hoesjesfabrikanten zijn eerder op de hoogte van het ontwerp van nog uit te brengen telefoons dan normale stervelingen. Dat komt omdat ze de hoesjes graag gereed hebben op het moment dat de telefoons aangekondigd worden. Dan kun je de producten meteen kopen. Het geeft nieuwsgierigen zoals ons tevens de mogelijkheid om al vooraf het nieuwe design te bewonderen.

HTC One M9 Spigen
De HTC One M9 aldus Spigen

Nu weten we alleen even niet wie we moeten geloven. De getoonde productvideo's van gisteravond lijken qua voorkant namelijk niet op het hier getoonde ontwerp. Daar kan een simpele verklaring voor zijn; het kan de creatieve invulling zijn van de hoesjesfabrikant. Deze krijgt namelijk alleen de afmetingen door en niet de exacte indeling. Tegelijkertijd moeten we voorzichtig zijn; HTC hebben we vaker betrapt op het bewust verspreiden van valse informatie. En de video's die we gisteren toonden kunnen daar onderdeel van uitmaken.

Voorzijde One M9

We zullen dus tot zondag 1 maart moeten wachten voordat we zeker weten dat de BoomSound-speakers in het glazen paneel verwerkt is en de selfiecamera gecentreerd is. Over de achterkant zijn trouwens alle bronnen het tot dusver wel met elkaar eens. Een grotere camera-uitsparing en een dubbele LED-flitser. Voor welk ontwerp HTC ook kiest; Spigen heeft haar hoesje in drie verschillende kleuruitvoeringen alvast klaar.

Bron: Spigen.com


Prijsvergelijker HTC One M9

Toon alle aanbiedingen van de HTC One M9


Prijsvergelijker HTC One M8

Toon alle aanbiedingen van de HTC One M8


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel