Dit zouden foto’s zijn van de echte Samsung Galaxy S6


Al vaker hebben we beelden voorbij zien komen waarop de Galaxy S6, het nieuwe vlaggenschip van Samsung, te zien zo zijn. Telkens bleek er wel een kanttekening bij geplaatst te worden. Niet ditmaal, dit zouden wel eens de echte beelden kunnen zijn.

Natuurlijk is het allemaal maar afwachten totdat Samsung de Galaxy S6 op het podium aan de massaal toegestroomde pers tentoonstelt. Tot die tijd is alles mogelijk en dus ook dat deze beelden nep blijken te zijn. Ze lijken echter wel overeen te komen met eerdere geruchten. Denk dan aan de plaatsing van componenten op de achterkant en de taps toelopende lijnen op de zijkant.

Samsung Galaxy S6

Ergens is het ook wel weer humoristisch dat de bron claimt beelden te hebben van de Samsung Galaxy S6 en hem niet helemaal laat zien. Hij zit nog in de bescherming. Waarom zou de persoon die de foto's gemaakt heeft niet even het hele toestel fotograferen? Was dat teveel gevraagd? Misschien vragen we ook wel teveel. Bedrijven doen tegenwoordig alles om zoveel mogelijk geheim te houden voorafgaand aan de grote presentatie. Met wisselend succes.

Nieuwe home-knop

Nu meldt de bron overigens ook dat de achterzijde uit een glasplaat bestaat. Samsung paste dit nog niet eerder toe bij een vlaggenschip. Ook zien we een voor Samsung-begrippen grote homeknop terug. Dat zou verklaard kunnen worden door het toepassen van een nieuw type vingerafdrukscanner. Eentje waarbij je vinger niet overheen geveegd hoeft te worden maar gewoon op hoeft te leggen. We zullen het over vier dagen zeker weten. Op 1 maart aanstaande kondigt Samsung namelijk de Galaxy S6 officieel aan.

Bron: xda-developers


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S6
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
32 GB Black
€ 199,00 € 199,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S6


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel