Mogelijke fotovergelijking Samsung Galaxy S9 en S8 verschenen


Er zijn twee foto's verschenen waarvan vermoed wordt dat die met zowel de aankomende Galaxy S9 als de al uitgebrachte S8 gemaakt is. Die laat goed het verschil in kwaliteit tussen beiden zien. Als de foto echt is tenminste want er is geen enkele mogelijkheid dat vanaf hier te controleren. Neem dit dus met een korreltje zout.

Het gaat om een uitsnede die door Twitteraar @MMDDJ_ op z'n tijdlijn is geplaatst. Vergeet de ruis en onscherpte want het gaat zoals gezegd om een uitsnede, een zogenaamde crop. Die toont dus niet het hele plaatje. De bron van dit lek is redelijk onbekend dus dat maakt het er allemaal niet geloofwaardiger op, al lijkt hij/zij wel vaker plaatjes naar buiten te brengen. Voorzichtigheid geboden dus.

Samsung Galaxy S8 en S9 camera vergelijking
Samsung Galaxy S8 links, S9 rechts

Dat gezegd hebbende, laten we naar de foto kijken. Deze manier van fotograferen, met tegenlicht en met een hoog contrast is altijd erg uitdagend voor telefooncamera's. We zien de S8 daarom ook de nodige moeite hebben om het gebouw goed belicht in beeld te brengen. Gevolg is dan ook wat overbelichting. De Galaxy S9 doet het wat dat betreft een stuk beter. De belichting is veel beter waardoor meer detail te zien is. Dat kan het gevolg zijn van een betere HDR-modus maar het zou ook het werk kunnen zijn van de variabele lensopening waarmee de S9 naar verluidt is uitgerust. Er is maar één manier om dit vast te stellen en dat is door te wachten tot 25 februari. Dan worden de Samsung Galaxy S9 en S9+ aangekondigd tijdens een speciaal Unpacked-evenement. Die datum is niet willekeurig gekozen; het is precies 1 dag voor aanvang van het Mobile World Congress in Barcelona. Daar worden veel meer telefoonaankondigingen verwacht, waaronder van Sony, Nokia en vele anderen.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S9
Maandelijks Bijbetalen Minuten Internet      
hollandsnieuwe abonnement € 8,00 € 30,00 1000 1000 MB 4G Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S9 met abonnement


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S9+
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon
Purple
€ 607,78 € 607,78   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S9+


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel