Samsung Galaxy S9 en S9+ skins al te bestellen bij dbrand


De speciale skins die je in verschillende kleuren en patronen kunt krijgen bij dbrand is nu ook alvast te bestellen voor de nog aan te kondigen Galaxy S9 en S9+ van Samsung. Marketingtruc? Ongetwijfeld maar ze plaatsen wel even enkele hoge resolutie renders van het toestel.

In de renders krijgen we een helder beeld van de achterkant van zowel de S9 als de S9+. Hierin is goed te zien dat Samsung kiest voor een verticale indeling. Camera, eventueel een tweede camera en daaronder de vingerafdrukscanner. De flitser en hartslagsensor zit daar rechts van. Door de vingerafdrukscanner naar het midden te verplaatsen moet hij makkelijker te vinden zijn. En door hem fysiek af te scheiden van de cameramodule moet je ook niet meer vieze vingerafdrukken op de lens achterlaten zoals destijds bij de Galaxy S8 nog wel eens gebeurde.

Samsung Galaxy S9 en S9+ render

De getoonde render lijkt overeen te komen met eerder verschenen beeldmateriaal. We zijn daarom geneigd te zeggen dat bovenstaande wel klopt. Al kunnen we nog niets bevestigen totdat Samsung de Galaxy S9 en S9+ officieel aankondigd. Dat gaat gebeuren tijdens een Unpacked-evenement net voorafgaand aan het Mobile World Congress in Barcelona. Het event begint zondag 25 februari en start om 18:00 onze tijd. Algemeen aangenomen wordt dat het toestel qua uiterlijk niet veel verschilt met de Galaxy S8 en Galaxy S8+. Samsung lijkt zich met name te willen richten op de verbeterde camera die een variabele lensopening krijgt. Dat moet meer mogelijkheden geven, waaronder goed belichte slow motion-video. Alle overige verbeteringen zullen minimaal zijn maar bij elkaar opgeteld misschien net genoeg om de overstap te wagen.

(via)


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S9
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
64 GB Midnight Black
€ 255,00 € 255,00   Bekijk
Amazon
64 GB Black
€ 499,95 € 499,95   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S9


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S9+
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
64 GB Black
€ 289,00 € 289,00   Bekijk
Amazon
Black
€ 299,90 € 310,90   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S9+


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel