Huawei P11 heet toch P20 en komt in deze modellen en kleuren


Na diverse geruchten lijkt het er dan toch op dat Huawei de P11 overslaat en meteen begint bij de P20. Het nieuwe vlaggenschip dat vermoedelijk binnenkort aangekondigd zal worden komt in deze drie modellen op de markt.

Het gerucht is afkomstig van Roland Quandt, een Duitse techjournalist. Volgens hem brengt Huawei de P20 uit in drie varianten; de P20, P20 Plus en P20 Lite. Codenamen heeft hij ook en die luiden voor de P20 'Emily', de P20 Plus heet 'Charlotte' en de P20 Lite kennen ze intern bij Huawei onder de naam 'Anne'. Huawei gebruikt vaker jongens- en meisjesnamen voor haar producten dus vreemd is dat niet. Waarom Huawei kiest om de P11 over te slaan is onduidelijk, volgens Chinese traditie brengt het getal 11 niet zoals het getal 4 ongeluk.

Volgens dezelfde bron weten we ook alvast in welke kleuren deze drie modellen in Europa op de markt verschijnen. De Huawei P20 zal net als de P20 Plus in twee kleurenuitvoeringen verschijnen; Ceramic Black en in Twilight. Onduidelijk is nog welke kleur met die laatste bedoeld wordt. De Huawei P20 Lite zal in drie kleuren uitkomen; Midnight Black, Klein Blue en Sakura Pink. Interessant is verder dat Roland nog geen concrete informatie heeft over een Huawei P20 Pro. Het bestaan van dat model ging wel lange tijd rond in het geruchtencircuit. Normaliter kondigt Huawei haar P-vlaggenschip aan tijdens het Mobile World Congress in Barcelona. Volgens een Koreaanse publicatie zou Huawei daar dit jaar van af zien. Of dit daadwerkelijk het geval is valt te bezien. Huawei heeft voor 25 februari namelijk wel een persconferentie belegd.


Prijsvergelijker Huawei P20
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
reBuy
Black Refurbished
€ 128,99 € 132,98   Bekijk
bol.com Partner
Black
€ 299,99 € 299,99   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Huawei P20


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel