Samsung kondigt Galaxy S9-event aan; focus op de camera


Samsung heeft uitnodigingen verstuurd voor een Unpacked Event op zondag 25 februari. Hier zal naar alle waarschijnlijkheid de Galaxy S9 en S9+ aangekondigd worden. Getuige de uitnodiging zal de focus liggen op de vernieuwde camera.

Samsung kondigt hiermee de Galaxy S9 en S9+ precies een dag voor aanvang van het MWC aan. De Zuid-Koreaanse grootmacht grijpt deze telecombeurs vaker aan om haar nieuwe S-vlaggenschip aan te kondigen al organiseerde het in het verleden ook vaak een eigen event. Van de S9 wordt inmiddels gezegd dat deze qua ontwerp niet veel afwijkt van de huidige S8 en S8+. De verschillen zullen hem met name in nieuwe hardware zoals de processor en camera zitten.

Samsung Unpacked MWC 2018
"De camera opnieuw ontdekt"

Dat laatste bevestigt Samsung nu ook zelf in haar uitnodiging. Te lezen valt: "The camera. Reimagined" waarbij de grote "9" moeilijk te missen is. Eerder dook het gerucht op dat Samsung mogelijk een variabele lensopening wil toepassen. Door hier tussen te wisselen kan bij iedere situatie de beste diafragma-opening gekozen worden. Het zou de S9 ook in staat stellen om goed belichte super slow-motion video te kunnen opnemen. Of Samsung daadwerkelijk hier op doelt is nog maar afwachten. Het zou natuurlijk ook een verwijzing kunnen zijn naar de dubbele camera op de Galaxy S9+, al beschikt de huidige Note8 daar nu ook al over dus zo vernieuwend is dat inmiddels niet meer. Samsung's Unpacked evenement begint zondag 25 februari om 18:00 Nederlandse tijd en is live te volgen op de website van Samsung. Volgens eerdere verwachtingen liggen de Galaxy S9 en Galaxy S9+ vanaf 16 maart in de winkels.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S9
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
64 GB Midnight Black
€ 255,00 € 255,00   Bekijk
Amazon
64 GB Black
€ 449,95 € 449,95   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S9


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S9+
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
64 GB Black
€ 269,00 € 269,00   Bekijk
Amazon
Purple
€ 275,00 € 286,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S9+


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel