Huawei P10 komt straks in deze drie kleuren


Evan Blass lijkt de officiële persfoto's van de nog aan te kondigden Huawei P10 te hebben bemachtigd. Hierin zien we het nieuwe vlaggenschip in drie verschillende kleuren waarvan zeker een aantal opvallende.

Die kleuren zijn blauw, goud en groen. Vooral die laatste is opvallend want fabrikanten wagen zich niet vaak aan groen. Opvallend is wel het ontbreken van zwart, zilver en wit. Die veilige kleuren bepalen vooral de laatste jaren het straatbeeld. De render die @evleaks op z'n tijdlijn plaatste toont overigens nog meer los van het nieuwe kleurenpalet. Een grotendeels metalen unibody bijvoorbeeld, een dubbele camera achterop en een vingerafdrukscanner voorop.

Huawei P10 kleuren
Blauw, goud en groen

Hiermee lijkt Huawei de lijn van de P9 voort te willen zetten. Ook die beschikt over een soortgelijke configuratie. De P10 lijkt alleen wel een stuk minder hoekiger te worden. Huawei heeft voor 26 februari een persevent gepland staan. Dat is precies een dag voorafgaand aan het Mobile World Congress. Niet geheel toevallig de favoriete datum van fabrikanten om nieuwe producten aan te kondigen. Naast de Huawei P10 wordt ook een P10 Plus verwacht met een gebogen beeldscherm. Mogelijk is dit scherm ook iets groter dan in de reguliere P10. We zullen op moment van schrijven nog iets meer dan een week moeten wachten voordat we hierover zekerheid krijgen.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel