Mogelijk nu al foto’s en specs van Huawei P10 verschenen


Een lancering staat mogelijk pas voor april 2017 gepland maar er zijn nu al plaatjes binnen van de vermeende Huawei P10. Diens voorganger de P9 deed het vrij goed in de verkoop en dus zijn de verwachtingen hooggespannen.

Huawei verraste toch wel met de P9. Niet zozeer vanwege de premium behuizing met gebold glas en geborsteld metaal maar juist vanwege de dubbele Leica-camera achterop. Met nog zeker 4 maanden op de kalender verschijnen nu mogelijk de eerste plaatjes van diens opvolger; de P10. Of we hier met het echte toestel te maken hebben valt nog maar te bezien, er zijn genoeg aanwijzigingen dat het hier om een Chinese kloon gaat.

Huawei P10 voorkantHuawei P10 achterkant
Is dit de Huawei P10?

Zo kent het toestel niet de afwerking die we intussen van Huawei gewend zijn. Bovendien staan er enkele vreemde teksten en iconen op het toestel zoals "mobile phone" en de gorilla achterop met daaronder "dreams". Naast de camera zien we verder "Hanzo" staan waar we eigenlijk Leica hadden verwacht. Genoeg signalen wat ons betreft om dit gerucht met een korreltje zout te nemen. Wat trouwens wel overeenkomt met eerdere geruchten over de Huawei P10 is de vingerafdrukscanner aan de voorzijde en een 5,5 inch Quad HD-scherm met een eigen gemaakte Kirin 960-processor binnenin. Die chipset zagen we eerder al bij de Huawei Mate 9. Overigens is Huawei tot nu toe erg voorzichtig geweest met het toepassen van hoge resolutie schermen in haar telefoons, veelal blijft het steken op Full HD vanwege de verminderde energiebehoefte.

(via)


Prijsvergelijker Huawei P9
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Galaxus
Grey
€ 149,00 € 149,00   Bekijk
Amazon
Silver
€ 718,02 € 718,02   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Huawei P9


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel