Samsung Galaxy S9 en S9+ duiken in het echt op


Met nog een paar dagen te gaan zijn er verschillende foto's opgedoken van de Samsung Galaxy S9 en S9+ in het echt. Opvallend want het toestel is nog niet verkrijgbaar, hij is zelfs nog niet eens aangekondigd.

Dat het niet om zogenaamde dummy-modellen gaat (plastic versies bedoeld voor in de winkel) bewijst wel uit het feit dat ze aan staan. We zien Samsung's nieuwe Experience-interface met een wel heel opvallende app; AR Emoji. Dat is mogelijk Samsung's antwoord op Apple's animoji waarmee de selfiecamera je probeert na te apen met een emoji. Ook nieuw op de S9 en S9+ is een app genaamd 'superzeitlupe' wat zich vertaalt naar Super Slow Motion. De nieuwe camera achterop moet dat mogelijk maken.

Samsung Galaxy S9 en S9+

Bovenstaande foto dook op op de Instagram van Alex Ben. Hoe hij in bezit is gekomen van beide toestellen blijft onduidelijk. Vrijwel gelijktijdig verscheen een foto van de paarse S9. Ook hier lijkt het te gaan om een echt toestel getuige de 2e foto waarop het toestel aan gaat. Ook hier verscheen de foto via Instagram.

Samsung Galaxy S9 in Lilac Purple

De paarse kleur, officieel Lilac Purple, is een nieuwe kleur waarin Samsung haar vlaggenschip gaat uitbrengen. Waarin het juist die kleur meebrengt zal zondag 26 februari blijken. Dan kondigt Samsung de Galaxy S9 en Galaxy S9+ aan tijdens een Unpacked evenement in Barcelona. Beide toestellen zullen qua ontwerp nauwelijks verschillen, Samsung richt zich met name op de camera die mogelijk beschikt over een variabele lensopening en daardoor tot meer in staat is en nieuwe slimme functies. Mogelijk zal Samsung die integreren in haar eigen slimme assistent genaamd Bixby. Dat wil tot dusver niet echt uit de verf komen, misschien dat de nieuwe krachtiger Exynos-processor daar verandering in kan brengen.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S9
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
64 GB Midnight Black
€ 255,00 € 255,00   Bekijk
Amazon
64 GB Black
€ 449,95 € 449,95   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S9


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S9+
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
64 GB Black
€ 279,00 € 279,00   Bekijk
Amazon
64 GB Black
€ 290,00 € 290,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S9+


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel