Vouwbare Huawei Mate X blijkt te bestaan, real life foto’s


Met nog enkele minuten voor z'n onthulling blijkt de buigbare Huawei Mate X toch echt te bestaan. Eerder verscheen al een poster maar nu zien we het echte toestel in actie. Ook de vermeende specificaties lijken binnen.

Het is Huawei menens; er komt een opvouwbare Mate-telefoon aan. En het liefst zo snel mogelijk. Vroegen we ons gisteren nog af of de Huawei Mate X wel bestond en zo ja wanneer hij dan op de markt zou komen, nu lijkt die lancering een stuk dichterbij. We hebben namelijk foto's binnen waarop het toestel in levende lijve te zien is, en beter nog; lijkt te werken.

Huawei Mate X
Opvouwbare Huawei Mate X blijkt écht te bestaan

Dat is goed nieuws want dan lijkt het er op dat de Mate X productieklaar is. Huawei zou zelfs de specificaties al definitief hebben vastgesteld. Zo meet het scherm 8 in in diameter wanneer het helemaal is uitgevouwen. Huawei zou verder gebruik maken van vier camera's achterop en twee voorop. Binnenin zou een Kirin 980-processor moeten zitten die we eerder al in de Mate 20 Pro en Mate 20 zagen. De batterij is een fractie groter dan in de Galaxy Fold van Samsung; 4500 mAh tegen 4380 in de Fold.

Huawei Mate X Aankondiging

Huawei houdt op zondag 24 februari om 14:00 een persevent voorafgaand aan het Mobile World Congress. We kijken daar met bovenstaande in het achterhoofd enorm naar uit. Zodra er meer bekend is over deze buigbare Huawei dan lees je dat hier als eerste terug.

Ontvang een e-mail wanneer de Mate X verkrijgbaar is

(via)


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel