Huawei Mate 20 Pro

Geef je mening en win €50
Nog niet aangekondigd
Huawei Mate 20 Pro

Hier vind je alles over de Huawei Mate 20 Pro waaronder prijzen los of met abonnement, reviews, specificaties en nieuws.

Vergelijkbaar met de Huawei Mate 20 Pro en wel verkrijgbaar

Ontvang een e-mail wanneer de Mate 20 Pro verkrijgbaar is


Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten


Beschrijving van de Huawei Mate 20 Pro

De Huawei Mate 20 Pro is een nog onaangekondigd toestel van Huawei die de Mate 10 Pro van 2017 gaat opvolgen. Het toestel krijgt volgens de laatste geruchten een zeer groot scherm met verwaarloosbaar kleine randen maar wel met bovenin een notch. Er gaan stevige geruchten dat Huawei een eigen variant van Face ID-gezichtsherkenning wil introduceren. En toch zal de Mate 20 Pro met een vingerafdruk te ontgrendelen zijn want in het scherm zit vermoedelijk een scanner ingebouwd. Het zal voor het eerst zijn dat een grote fabrikant met een dergelijke telefoon komt. Achterop vinden we volgens de geruchten een drietal camera's die samen met de flitser in een vierkant terug te vinden zijn.

Verwacht de officiële aankondiging op 16 oktober. Op die datum houdt Huawei een persevent in London waar we naast deze Huawei Mate 20 Pro ook de reguliere Mate 20 mogen verwelkomen. De Mate 20-serie bestaat daarnaast uit de Mate 20 Lite die afgelopen IFA is aangekondigd. Van dat trio zal deze Mate 20 Pro de uitgebreidste specificaties krijgen waarmee het het nieuwe vlaggenschip van 2018/2019 wordt. Na de aankondiging volgt meer informatie.


Vragen en antwoorden over de Huawei 20 Pro