“LG komt met tweede-scherm-accessoire voor V50 ThinQ”


LG staat op het punt de V50 ThinQ aan te kondigen en bijzonder daaraan is niet zozeer het toestel zelf maar de accessoires waarmee LG komt. Er is namelijk een video verschenen waarin een hoesje te zien is met daarin een 2e scherm.

De hype van 2019 zal bestaan uit opvouwbare telefoons. LG heeft al aangekondigd daar voorlopig niet aan mee te doen maar ze blijken wel hetzelfde probleem als vouwbare telefoons op te willen lossen. Hoe krijg je een zo groot mogelijk scherm in een zo klein mogelijke verpakking. Bij LG zoeken ze dat blijkbaar in een 2e scherm, verwerkt in een hoesje. Als we onderstaande video still mogen geloven.

LG V50 ThinQ booklet cover
De LG V50 ThinQ met 2e beeldscherm-accessoire

Het is een hoesje waarin je de nog aan te kondigen LG V50 ThinQ klikt, net als ieder andere booklet-case. Eenmaal geopend ontvouwt zich echter een 2e scherm. Onduidelijk is nog waarvoor de V50 ThinQ die precies gaat gebruiken. De video geeft wel enkele ideeën weg. Zo zien we een game controller en een tweede bureauscherm. Echt vouwbaar is de V50 daarmee niet maar het komt wel aardig in de buurt. Hoe dik het geheel hierdoor wordt is nog onbekend maar daar horen we vanmiddag ongetwijfeld meer over. LG's persevent staat gepland om 19:30 Nederlandse tijd. Plaats van aankondigen: het Mobile World Congress in Barcelona.

(via)


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel