Dit zijn mogelijk de eerste renders van de Samsung Galaxy Fold


Vanavond kondigt Samsung naast de Galaxy S10-serie ook de langverwachte Galaxy Fold aan; haar eerste opvouwbare smartphone. Alhoewel ze hem al kort even getoond hebben weten we nog niet goed hoe hij er exact uit komt te zijn. Mogelijk hebben we nu echter de allereerste renders binnen.

Ergens is het wel opvallend dat het Samsung gelukt is de Galaxy Fold zo lang geheim te houden. Het uiterlijk tenminste want details van het toestel zijn al wel binnen. En ondanks een korte demonstratie weten we eigenlijk nog niet hoe hij er exact uit komt te zien. Ja je vouwt hem als een boek op maar daar houdt het wel op. Onderstaande renders geven hopelijk een iets beter beeld van wat Samsung vanavond gaat aankondigen.

Samsung Galaxy Fold renderSamsung Galaxy Fold secondary screen

De eerste afbeelding geeft weinig details prijs, behalve dat je de Fold kunt opvouwen. De tweede afbeelding roept vreemd genoeg meer vragen op dan dat hij beantwoord. Wat zit daar boven het 7,3 inch grote beeldscherm? De strook lijkt op een tweede scherm maar waarom? Als het al een scherm is tenminste. Het kan ook de plek zijn voor een selfiecamera? Maar is de binnenzijde daarvoor een logische plek? Allemaal vragen waarop we vanavond hopelijk een antwoord op krijgen. Samsung's Unpacked Event start om 20:00 Nederlandse tijd en wordt live uitgezonden via Samsung's eigen website. We houden het natuurlijk scherp voor je in de gaten en proberen na lancering enige duiding te geven.

(via)


Prijsvergelijker Samsung Galaxy Fold
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Media Markt
Black
€ 2.020,00 € 2.020,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy Fold


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel