Evleaks toont nog onbekende Samsung Galaxy Tab S5e


Evan Blass heeft een afbeelding op z'n Twitter-account gezet van de aankomende Galaxy Tab S5e van Samsung. De tablet toont sterke gelijkenissen met de iPad Pro van Apple.

Nu was de Galaxy Tab S4 ook al zeer plat en beschikte het over redelijk minimale schermranden. Het is vooral de achterkant met z'n nieuwe antennelijnen die hem op de iPad Pro doet lijken. Ook het verschuiven van de camera naar het midden is in lijn met Apple's tablet. Naast de naam en afbeelding meldt @evleaks geen details.

Samsung Galaxy Tab S5e
De Samsung Galaxy Tab S5e

We zullen het dus moeten doen met bovenstaande. We zien de naam AKG terugkomen waarmee gesuggereerd wordt dat er wederom speakers aanwezig zullen zijn die door AKG getuned zal zijn. Of de Tab S5e wederom van vier speakers gebruik maakt is onduidelijk. De -e lijkt wel te suggereren dat het om een nieuw soort instapmodel gaat. Ook van de Galaxy S10-serie zal een dergelijk -e model aangekondigd worden. Het lijkt er dus stevig op dat Samsung een nieuw paradepaardje gevonden heeft.

Aankondiging

Wanneer Samsung de Galaxy Tab S5e aankondigt is nog onduidelijk. Het heeft voor 20 februari een event gepland staan maar die draait voornamelijk rond de Galaxy S10-familie. Het is aannemelijk dat Samsung deze tablet bewaart voor het Mobile World Congress eind februari in Barcelona. Het brengt dan mogelijk de S5e mee in het zilver en zwart. Hopelijk horen we dan wanneer en tegen welke prijs we hem kunnen aanschaffen.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy Tab S5e
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
reBuy
64 GB Schwarz Refurbished
€ 229,99 € 233,98   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy Tab S5e


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel